sobre nosaltres

Som uns apassionats d'Honda que volem compartir la nostra passió amb tu

BLANMOTO

és el nou concessionari oficial HONDA a Girona, el lloc idoni on trobar la teva Honda nova o d‘ocasió, amb un taller on reparar la teva motocicleta o realitzar-ne el manteniment, amb un complet servei de recanvis i accessoris.
Coffee Bean

MOTO NOVA I D’OCASIÓ

Vols estrenar moto? O prefereixes una moto d’ocasió? En qualsevol cas,
tenim la moto que necessites!
Coffee Bean

TALLER

Reparacions, manteniment, revisions… tot el que la teva moto necessita per estar al 100%
Coffee Bean

RECANVIS I ACCESSORIS

Recanvis i accessoris originals per a la teva moto. Tot el que pots somiar!

servei i experiència

BLANMOTO compta amb el recolzament de GRUP BLANCH, un grup familiar amb una extensa experiència en el món del motor, amb una filosofia centrada en oferir un servei impecable als seus clients, satisfent les seves necessitats. Aquesta filosofia és un pilar fonamental a BLANMOTO i això no seria possible sense l’excel·lent equip humà al darrera d’aquest concessionari HONDA, un conjunt de persones amb àmplia experiència en el sector i un gran coneixement de la marca.

models de motos

experts

Les nostres Motos


Troba la moto que més s’adapta a 
les teves necessitats. Totes les tenim a Blanmoto.

LA NOSTRA HISTÒRIA

La història del GRUP BLANCH avala la nostra experiència. El Sr. Àngel Blanch va fundar el primer taller d’automòbils al C/ Juli Garreta de Girona l´any 1928, i a partir de llavors l’empresa ha anat creixent i canviant d´ubicació (C/ Pare Claret, Fornells de la Selva etc). Seguint amb el negoci familiar, el seu fill, el Sr. Esteve Blanch, va donar una empenta important al negoci expandint-lo per tota la província. I la tercera generació, el Sr. Lluís Mª Blanch, actual propietari, ha consolidat l´empresa i ha obert botigues i tallers de manteniment arreu de les comarques de Girona, Figueres, Olot, Blanes… comptant actualment amb 115 treballadors al servei del món del motor. BLANMOTO és la seva darrera aposta.

Un equip d’experts amb una àmplia experiència en motocicletes i un gran coneixement d’Honda, amb el recolzament de Grup Blanch, un grup familiar que és tot un referent en el món del motor. Els ingredients imprescindibles per a un còctel d’èxit que ens permet oferir als nostres clients el millor servei, una atenció personalitzada i una cura excepcional de les seves Honda.

Vine a veure'ns

HORARI DE TALLER

Dilluns  a divendres: 9:00h a 13.00h i de 15.00h a 19.00h

HORARI DE VENDES

Horari comercial de dilluns a divendres (9h a 13h i de 16h a  20h), i dissabtes de 10:00h a les 13.00.

ContactE

Telèfon

972 20 37 18

Correu electrònic

blanmoto@blanmoto.com

Botigues:

Girona: Carrer Barcelona 151-153  

Blanes: Avinguda Europa, 45